Uslovi i Pravila Tiskont kartica

Tis-Mitrović d.o.o. je pokretač programa lojalnosti Tiskont Kartica i izdavač lične Tiskont kartice za sve registrovane korisnike, koja ostaje u njenom vlasništvu. Tis-Mitrović d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče kartice iz opticaja i da promeni ili u potpunosti ukine elemente programa Tiskont kartice. Korisnik Tiskont kartice može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja putem registracije stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici za Tiskont kartici.
O načinu registracije korisnika, ostvarivanju popusta, kao i ostala pravila programa korisnik se može informisati pozivom na 019/425-261. O svim izmenama pravila programa korisnik će biti pravovremeno obavešten na adekvatan način.
Nakon registracije putem Pristupnice ili putem našeg web sajta i prihvatanja pravila programa počinje proces izrade lične Tiskont Kartice. Optimalan period za izradu Tiskont kartice je dve nedelje. Ukoliko kartica u tom periodu nije dostavljena na adresu maloprodajnog objekta koju je korisnik naveo pri učlanjenju, Korisnik se može obratiti pozivom na 019/425-261. Osnovna Tiskont kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo registrovani korisnik.
Korisnici koji nisu koristili svoju Karticu duže od 6 meseci mogu biti isključeni iz programa. Takvi korisnici se mogu naknadno ponovo uključiti u program Tiskont Kartice bez ikakvih ograničenja ponovnom registracijom.
Korisnik ostvaruje popuste provlačenjem Tiskont kartice prilikom kupovine u Tis-Mitrović prodavnicama.
Tis-Mitrović d.o.o. može prema sopstvenoj proceni i bez prethodne najave isključiti iz programa Tiskont kartice bilo kog korisnika. Tis-Mitrović d.o.o nije obavezan da obrazloži svoju odluku o isključenju korisnika.
Korisnik ima pravo da otkaže korišćenje kartice slanjem obaveštenja na e-mail adresu info@tismitrovic.co.rs, pozivom na broj telefona 019/425-261 ili poštom na našu adresu, uz povrat kartice izdavaču.
U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi Tis-Mitrović d.o.o. Zaječar. Tis-Mitrović će na adresu korisnika poslati novu karticu.
Svako neovlašćeno kopiranje i umnožavanje Tiskont kartice biće sankcionisano u skladu sa zakonskim propisima.