logo
29, март, 2017

„Tis“ prodavnice dobile su svoj sajt

Poštovani i dragi kupci, sa željom da Vaša kupovina bude pravo uživanje i zadovoljstvo odlučili smo da napravimo sajt koji bi Vam olakšao i pomogao samu nabavku namirnica za Vaš dom. Na taj način lakše biste mogli da planirate kupovinu u zavisnosti od onoga šta je Vašem domaćinstvu potrebno i kućnog budžeta koji je namenjen toj svrsi.

Sam sajt Vam pomaže da pronađete najbližu „Tis“ prodavnicu, ali i da se u našem katalogu informišete o širokom asortimanu namirnica sa cenama i popustima. Možete se prijaviti i na Newsletter pa bi Vam sve informacije stizale na mejl kako biste bili u toku sa najnovijim dešavanjima u „Tis-u“.

Takođe je u pripremi i online kupovina koja bi sam odlazak do prodavnice učinio prošlošću. Princip je jednostavan: Vi odaberete namirnice iz udobnosti svoga doma, a „Tis“ ih donese do Vas. Tako „Tis“ štedi Vaše vreme koje možete iskoristiti na Vama draži način.

Detaljne informacije o svim artiklima iz asortimana, novitetima, akcijama i povoljnostima plaćanja možete saznati na sajtu ili našoj fejsbuk stranici.

Share: